>

Mért válasszon minket?

2011 óta foglalkozunk sírkertek térinformatikai nyilvántartásával. Ez alatt az idő alatt egy komoly szoftverrendszert építettünk ki, aminek fejlesztése során a gyakorlati tapasztalatokat vettük figyelembe.

 

Nálunk egyedülállóan minden munkarészt, feladatot egy helyen lehet megoldani. Nem egy "üres" nyilvántartó szoftvert kínálunk, hanem egy kulcsrakész, azonnal használható, friss adatokkal és pontos térképpel feltöltött rendszert adunk át.

 

Felhasználóink az átadást követően sem maradnak magukra: támogatást, segítséget nyújtunk a használat közben is.

 

Az egész országban egyedülálló, urnafalak megjelenítésére alkalmas nézet. Legyen urnafal egy altemplomban, vagy urnafal, kolumbárium egy sírkertben, ezzel a nézettel könnyen kezelhetővé válnak vizuálisan is az adatok.

 

Szintén egyedülálló, hogy a szolgáltatás árában a rendszeres helyszínelés ára is beletartozik - így az adatbázis nem avul el, a térkép folyamatosan frissül. Megrendelőinknek a karbantartással nem kell foglalkozni, csak az adatok rögzítésével.

 

Máshol nem tapasztalható testreszabási lehetőséget kínálunk.

 

A TemetőKataszter több, mint egy nyilvántartó program. Segítségével egy modern, de mégis könnyen kezelhető térinformatikai eszközt adunk megrendelőink kezébe.

 

A TemetőKataszter egy szoftver-infrastruktúra egyik eleme. Bővítésével egy teljes település térinformatikai igényét ki tudjuk szolgálni.